søndag 4. mars 2012

Inndeling av rom og litt av hvert...

I går var det lørdag nydelig vær, så vi tok med de to minste + svigers på hytta. Rommene er nå delt opp, og hemsbjelkene er lagt. Denne dagen fikk vi virkelig gjort mye, og det var godt med hjelp, både fra store og små. Vi grillet og koste oss også, og ungene ble med farfar og bygget hver sine fuglekasser til småfuglene.
Robert og svigerfar fikk begynt å legge panel, og det var virkelig kjekt å se hvordan rommene blir. Jeg er nå superglad for at vi valgte forhåndsbeiset panel på alle vegger, tak, dører og hemsgulv! Det må jo være en kjempejobb å beise alt sammen. Det jeg lurer litt på er hvorfor foringene kom ubehandlet, for jeg innbiller meg at jeg ringte Saltdalshytta i ettertid for å si fra at også disse skulle beises hvite. Vi får lete fram ordrebekreftelsen og sjekke; det kan jo hende det har vært en liten blundert...


 Her er panelet, baksiden opp. Heldigvis hvite på fremsiden:-)


 Kjekt å se at rommene tar form. Gøy med slikt arbeid som vises...

 


En vegg til er malt...Og så måtte fuglekassene males...


  Kjekt med hjelp :-)


BAD

Neste uke kommer rørleggeren for å legge inn vann og avløp, så i dag har Robert vært på hytta for å merke av hvor toalettet, dusjen, varmtvannsberederen og servantskapet skal stå. Håpet er at vi rekker å få satt inn iallefall toalettet til påske, og det letter jo litt på trykket, kan du si ;-)
 Her er innredningen vi skal ha. Enkel og grei fra IKEA.

1 kommentar:

  1. Så fint det blir! Når det gjelder foringene fikk vi beskjed om at hvite foringer ikke er av heltre. Husker ikke helt, men tror vi fikk beskjed om at de hvite foringene de leverer ikke er like fuktbestandige som de ubehandlede. Vi valgte derfor å få ubehandlede foringer for så å male dem selv.

    SvarSlett